Gotujemy z siostrą Teresą

Kotlety z kapusty

Smaki lata

Opracowała Kamila Bielecka

Składniki:

  • 70 dag kapusty białej
  • 2 cebule
  • 2 jajka
  • 7 łyżek kaszy manny
  • łyżeczka soli
  • 1/2 łyżeczki pieprzu
  • 2 łyżki posiekanego koperku
  • bułka tarta do panierowania
  • olej do smażenia

Wykonanie:

Kapustę szatkujemy, zalewamy wodą, gotujemy 10-15 min i odcedzamy. Cebul

Pozostało do przeczytania:
45%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności