Gotujemy z siostrą Teresą

Zapiekanka z pokrzywami

Smaki lata

Składniki:

  • 3 szklanki ugotowanej (al dente) kaszy jaglanej
  • 2 szklanki liści pokrzywy
  • cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 jajka
  • po 1/2 łyżeczki soli, pieprzu, kurkumy
  • po 1/2 szklanki rodzynek, siemienia lnianego
  • olej do smażenia

Wykonanie:

Cebulę i czosnek drobno siekamy i sz

Pozostało do przeczytania:
54%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności