Gotujemy z siostrą Teresą

Roladki z jarmużem

Smaki lata

Składniki:

  • podwójny filet z kurczaka
  • 10 dag jarmużu
  • cebula
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 łyżki mąki orkiszowej
  • po 1/2 łyżeczki soli, kurkumy, imbiru
  • olej do smażenia

Wykonanie:

Cebulę i czosnek drobno siekamy i szklimy na oleju. Dodajemy drobno posiekany jarmuż, przyprawy,

Pozostało do przeczytania:
54%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności