zdjecie

Królik w Śmietanie

Maria Majewska

  • tusza królika
  • korzeń pietruszki
  • 5 szalotek
  • marchew
  • 200 ml śmietany 18 proc.
  • łyżka oleju
  • 6 łyżek masła klarowanego
  • sól, pieprz
  • pęczek koperku
  • 200 ml białego wina
  • 500 ml bulionu

Mięso umyć, osuszyć i podzielić na kawałki. Każdy kawałek natrzeć solą i pieprzem. W

Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności