zdjecie

Polędwiczki w sosie grzybowym

Maria Majewska

  • 2 polędwiczki wieprzowe
  • duża cebula
  • 300-400 g grzybów suszonych
  • 1-1,5 litra bulionu
  • 0,5 szklanki śmietany 18 proc.
  • 3 ziarenka ziela angielskiego
  • 2 listki laurowe
  • 2-3 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki oliwy
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa
  • 1-1,5 łyżki mąki (opc
Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności