zdjecie

Ryba w panierce owsianej

Maria Majewska

  • 4 filety z białej ryby
  • 8 łyżek płatków owsianych błyskawicznych (drobnych)
  • jajko
  • sól, pieprz, przyprawa do ryb
  • olej
  • 400 g brokułów
  • sok z 1 cytryny
  • łyżka cukru

Brokuły ugotować w słodko-słonej wodzie al dente. Do miski wbić jajko, dodać szczyptę soli, pieprzu oraz przypr

Pozostało do przeczytania:
46%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności