zdjecie

Zupa szpinakowa

Maria Majewska

  • duże opakowanie świeżego szpinaku (ok. 350-400g)
  • 6 średnich ziemniaków
  • średnie marchewki
  • 2 mniejsze pietruszki (korzeń)
  • duża cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • pęczek koperku
  • 2 łyżki masła
  • 1-1,5 litra bulionu
  • 100 g serka topionego śmietankowego
  • sól, pieprz, kwasek cytrynowy, gał
Pozostało do przeczytania:
74%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności