zdjecie

Zrazy ze schabu

Maria Majewska

  • 8 plastrów schabu
  • 2 cebule
  • 3 ogórki kiszone
  • opakowanie serka kanapkowego ze szczypiorkiem
  • sól, pieprz
  • 500 ml bulionu
  • olej
  • mąka

Mięso rozbić, każdy plaster natrzeć z obu stron solą i pieprzem. Chwilę zostawić. Następnie każdy plaster mięsa posmarować z jednej strony wars

Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności