Dorsz w panierce paprykowej

Maria Majewska

’ 800 g fileta z dorsza

’ 8 łyżek mąki pszennej

’ 3 łyżki mąki ziemniaczanej

’ 2 jajka

’ 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia

’ 2 łyżeczki mielonej słodkiej papryki

’ szczypta chili

’ łyżeczka suszonej bazylii

’ sól, pieprz

’ olej do smażenia

Rybę umyć, osuszyć, pokroić na

Pozostało do przeczytania:
55%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności