Dorsz w panierce paprykowej

Maria Majewska

’ 800 g fileta z dorsza

’ 8 łyżek mąki pszennej

’ 3 łyżki mąki ziemniaczanej

’ 2 jajka

’ 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia

’ 2 łyżeczki mielonej słodkiej papryki

’ szczypta chili

’ łyżeczka suszonej bazylii

’ sól, pieprz

’ olej do smażenia

Rybę umyć, osuszyć, pokroi/p>

Pozostało do przeczytania:
55%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355*

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 27 sierpnia 2021, Nr 198 (7160)

* Aby wykonań płatność należy posiadać aktywną usługę SMS Premium.