ROLADA DROBIOWO-PIECZARKOWA NADZIEWANA SEREM

Maria Majewska

» 4 filety z piersi kurczaka
» 25 średnich pieczarek
» 2 duże cebule
» 250 g startego sera żółtego gouda
» opakowanie majeranku
» 2 łyżeczki czosnku granulowanego
» sól, pieprz
» olej

 

Mięso zemleć, doprawić solą, pieprzem i połową opakowania majeranku. Dokładnie wyrobić. Pieczarki drobno pok

Pozostało do przeczytania:
70%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności