zdjecie

Placki z cukinii i sera

Maria Majewska

’ 2 średnie cukinie

’ 200 g pieczarek (opcjonalnie)

’ 200 g sera żółtego

’ cebula

’ 3 ząbki czosnku

’ jajko

’ około 3/4 szklanki mąki pszennej

’ 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich

’ sól, pieprz

’ olej do smażenia

Cukinie zetrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić i odsta

Pozostało do przeczytania:
71%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności