Marmolada jagodowa

Składniki:

1 kg jagód leśnych gwiazdka anyżu laska wanilii 60 dag cukru żelującego 2:1 2 łyżki soku z cytryny łyżeczka kurkumy łyżeczka kardamonu

Wykonanie:

Jagody płuczemy i odsączamy na sicie. Następnie przekładamy do garnka, wsypujemy cukier, ugniatamy, dodajemy anyż, laskę wanilii, sok

Pozostało do przeczytania:
41%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 2,20 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności