zdjecie
FOT. BIGSTOCK

Sałatka warzywna z dodatkiem awokado

Ewa Sądej

• 3 marchewki
• nieduży seler
• pietruszka
• 2 ziemniaki
• awokado
• 2 łyżki majonezu
• mała czerwona cebula
• sól i pieprz do smaku
• sok z cytryny
• posiekany szczypiorek
• 1/2 szklanki groszku konserwowego

Warzywa obieramy i gotujemy do miękkości, kroimy w kostkę.
Dodajemy awokado obrane ze s

Pozostało do przeczytania:
41%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności