Przepis zupa jarzynowa

Ewa Sądej

Składniki:
* 1,5 l bulionu drobiowego
* 2 marchewki
* pietruszka
* 4 ziemniaki
* pół średniego kalafiora
* cebula
* szklanka fasoli szparagowej
* pół szklanki groszku zielonego
* pół szklanki kwaśnej śmietany 18% lub jogurtu naturalnego
* 2 łyżki masła klarowanego
* garść koperku
* sól, pieprz

Pozostało do przeczytania:
64%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności