zdjecie

Żeberka w sosie

Maria Majewska

  • 600 g żeberek wieprzowych
  • olej
  • 2 łyżki mąki
  • 10 kulek ziela angielskiego
  • 3 liście laurowe
  • majeranek
  • sól, pieprz
  • natka pietruszki

Mięso umyć, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso na rumiano ze wszystkich stron. Dodać ziele angielski

Pozostało do przeczytania:
47%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności