zdjecie
FOT. ADOBE STOCK

ROLADA Z INDYKA

Maria Majewska

  • 1 kg fileta z piersi indyka
  • 3 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 8-10 pieczarek (kapelusze)
  • 250 g wędzonego sera
  • 200 g wędzonego boczku (w długich, cienkichplastrach)
  • sól, pieprz do smaku
  • 2 łyżki masła

Pierś z indyka rozkroić na płat i rozbić. Oprószyć solą i pieprzem, posy

Pozostało do przeczytania:
66%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności