zdjecie

Krem z pieczonej papryki

Maria Majewska

  • 600 g czerwonych papryk
  • 4 łyżki oliwy
  • 100 g papryki żółtej
  • 100 g papryki zielonej
  • 100 g czerwonej cebuli
  • 150 g marchwi
  • sól, pieprz
  • łyżeczka papryki słodkiej
  • 1 l bulionu warzywnego
  • 3/4 łyżeczki tymianku suszonego
  • 90 g śmietankowego serka topionego

Rozgrzać pieka

Pozostało do przeczytania:
74%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności