zdjecie

Kotleciki ziemniaczane z makrelą

Maria Majewska

  • 300 g wędzonej makreli
  • 200 g ugotowanych ziemniaków
  • ząbek czosnku
  • 2-3 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
  • 1-2 łyżki drobno posiekanego koperku
  • jajko
  • łyżka otartej skórki z cytryny
  • sól, pieprz
  • oliwa z oliwek
  • bułka tarta

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, od

Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności