Makaron ze szparagami

Składniki:

  • 200 g zielonych lub białych szparagów
  • 250 g makaronu (muszelki, świderki)
  • 6 łyżek oleju lub oliwy z oliwek
  • cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • podwójny filet z kurczaka
  • 200 g sera mozzarella lub 5-6 łyżek startego żółtego sera
  • łyżka świeżej bazylii
  • łyżka drobno po
Pozostało do przeczytania:
83%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności