Fasolka szparagowa z kurczakiem

Składniki:

  • 1 kg zielonej fasolki szparagowej
  • 2 l wody
  • 5 gałązek świeżego cząbru
  • łyżka soli
  • łyżka masła
  • łyżka soku z cytryny
  • pół łyżki cukru

Sos:

  • filet z kurczaka
  • 100 g pieczarek
  • mała czerwona papryka
  • mała żółta papryka
  • duża cebula
  • 4 ząbki
Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności