Polędwica w warzywach

Składniki:

  • 1 kg polędwicy wieprzowej lub wołowej
  • 3 różnokolorowe papryki
  • 3 pomidory
  • 10 pieczarek
  • 1 cebula olej do smażenia

Marynata:

  • 2 szklanki wody
  • 10 łyżek oliwy z oliwek
  • 3 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka grubo mielonego pieprzu
  • po 1 łyżce soli i orega
Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności