zdjecie

Piątek

Placuszki koperkowe z płatkami

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

  • 1 i 1/2 szklanki płatków owsianych
  • 2 pęczki koperku, 2 cebule
  • szklanka mleka, 2 jajka
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz
  • masło klarowane do smażenia

Płatki owsiane zalać mlekiem i odstawić do nasiąknięcia. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, dodać posiekany koper i jajka. Do masy dod

Pozostało do przeczytania:
41%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności