zdjecie

Wtorek

Spaghetti z fasolki szparagowej

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

  • 1 kg fasolki szparagowej
  • 1/2 kg mielonego mięsa drobiowego
  • 5 pomidorów
  • 2 cebule
  • 3 ząbki czosnku
  • 3-4 łyżki masła klarowanego
  • bazylia, sól, pieprz

Pomidory i fasolkę opłukać, cebulę i czosnek obrać. Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Cebulę i czosnek pokroić

Pozostało do przeczytania:
36%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności