Niedziela

UDKA DROBIOWE Z WARZYWAMI

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

  • 4 udka drobiowe bez skóry
  • 2 duże marchewki
  • pietruszka
  • por
  • brokuł
  • kalafior
  • cebula, cukinia
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki masła klarowanego
  • sól, pieprz do smaku

Warzywa umyć. Kalafior i brokuły podzielić na różyczki. Resztę warzyw dowolnie pokroić. Wszystko wymieszać. W n

Pozostało do przeczytania:
59%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności