zdjecie

Czwartek

Makaron z bakłażanem

Jolanta Żaba szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

  • 40 dag makaronu razowego
  • 2 duże obrane bakłażany
  • 4-5 pomidorów
  • 4 łyżki masła klarowanego
  • 2 cebule, 1/2 pora
  • sól, pieprz do smaku
  • opcjonalnie 4 łyżki startego sera żółtego

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości. Warzywa umyć. Cebulę pokroić w kostkę, a pora w

Pozostało do przeczytania:
46%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności