zdjecie

Sobota

Makaron z mozzarellą i filetem

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

’ opakowanie makaronu razowego

’ 250 g sera mozzarella

’ ok. 200 g fileta drobiowego

’ ok. 400 g szpinaku

’ 3-4 ząbki czosnku

’ świeża bazylia, sól, pieprz

’ 2-3 łyżki masła klarowanego

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Na patelni roztopić masło klarowane, dodać dr

Pozostało do przeczytania:
47%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności