Poniedziałek

Zupa jarzynowa miksowana

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

’ 3 marchewki

’ pietruszka, mały seler

’ 1/2 pora

’ 5-6 ziemniaków

’ cebula

’ 1/2 kalafiora

’ 200 g brukselki

’ 3 łyżki śmietany

’ 2 łyżki masła klarowanego

’ 3 ząbki czosnku

’ 1/2 brokułu

’ sól, pieprz

’ opcjonalnie 80 dag upieczonej piersi z kurczaka

Warzywa

Pozostało do przeczytania:
56%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności