Środa

Risotto Magdy

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

’ 250 g ryżu brązowego

’ 1/2 l wody

’ 1/2 kg fileta z indyka pokrojonego w kostkę

’ 3-4 pomidory

’ mała cukinia

’ papryka czerwona

’ mały brokuł

’ 2 cebule

’ 3 łyżki masła klarowanego

’ po łyżeczce oregano i kurkumy

Warzywa umyć i pokroić w kostkę. W wysokim garnku rozt

Pozostało do przeczytania:
60%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności