zdjecie

Piątek

Pierogi z pokrzywą i serem

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

’ ok. 30 dag mąki pszennej

’ ok. 20 dag mąki pszennej razowej

’ 2 jajka

’ 2 szklanki ciepłej wody

’ 2 łyżki oliwy z oliwek

Farsz

’ 500 g sera białego

’ 300 g młodych pokrzyw lub tylko listków

’ 2 ząbki czosnku

’ sól, pieprz do smaku

’ 2 łyżki masła klarowanego

Na far

Pozostało do przeczytania:
64%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355*

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Piątek, 22 czerwca 2018, Nr 142 (6196)

* Aby wykonań płatność należy posiadać aktywną usługę SMS Premium.