zdjecie

Wtorek

Naleśniki z nadzieniem z buraków pieczonych

Jolanta Żaba, szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

’ 2 szklanki mąki orkiszowej pełnoziarnistej

’ 2 szklanki wody gazowanej

’ 1 szklanka mleka

’ 2 jajka

’ 3-4 łyżki oliwy z oliwek

Farsz:

’ 6-7 buraków czerwonych

’ opakowanie sera feta

’ sól, pieprz czarny

’ sok z cytryny

Buraki umyć, zawinąć w folię aluminiową i piec w

Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności