Wybrane przepisy

Dorsz gotowany na parze z cukinią

Jolanta Żaba - szef kuchni ośrodka Villa Carpatia z Żołyni

• 1 kg filetów z dorsza

• 3 małe cukinie

• po łyżeczce estragonu i koperku

• sok z cytryny

• 1-2 łyżeczki masła klarowanego

• łyżeczka suszonej marchwi (może być świeża)

• sól, pieprz do smaku

 

Dorsza umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i podzielić na porcje, skropić

...
Pozostało do przeczytania:
51%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności
Wysyłając
SMS-a
  • koszt jednego numeru to 3,69 zł
  • czasowy dostęp on-line

Płatność SMS za dostęp on-line do elektronicznego wydania Naszego Dziennika.

Wyślij sms o treści: DPNASZDZ na numer: 7355

Koszt sms to: 3,69 zł (z VAT)

Otrzymasz zwrotny SMS z kodem dostępu do wykorzystania w ciągu 30 dni.

Wpisując kod poniżej uzyskasz dostęp on-line na okres 3 dni do wydania:

Czwartek, 5 lipca 2018, Nr 153 (6207)