Zrazy wołowe pieczone

Maria Majewska

’ 8 plastrów wołowiny na zrazy (około 800 g)

’ 10 dag wędzonej słoniny

’ 2 kiszone ogórki, cebula

’ 8 łyżeczek ostrej musztardy

’ 2 łyżki mąki pszennej

’ 4 łyżki oleju, sól

’ świeżo zmielony czarny pieprz

’ 2 szklanki bulionu mięsnego

’ 2 kromki razowego chleba

’ po 1/2 ły

Pozostało do przeczytania:
69%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności