zdjecie

Makaron w sosie z brokułami

Maria Majewska

’ 500 g makaronu penne

’ brokuł średniej wielkości

’ 10 dag szpinaku

’ 1,5 szklanki śmietanki 18%

’ 50 g sera pleśniowego typu rokpol lub lazur

’ 3 ząbki czosnku, łyżka masła

’ sól, czarny pieprz

’ tarty parmezan

Brokuł umyć, podzielić na różyczki i ugotować al dente. Podobni

Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności