zdjecie

Ryba zapiekana z warzywami

Maria Majewska

’ 1 kg filetów z dorsza

’ 50 dag marchewki

’ 20 dag pietruszki

’ 20 dag selera, 2 cebule

’ olej

’ sól, czarny pieprz

Filety pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć z obu stron. Włoszczyznę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Rybę zdjąć z ognia, przełożyć do naczynia żaroodpornego, d

Pozostało do przeczytania:
44%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności