Risotto z kurczakiem i mango

Maria Majewska

’ 1/2 kg piersi kurczaka

’ 300 g mrożonego mango

’ 10 dag pomidorków koktajlowych

’ 200 g ryżu arborio

’ 2 cebule

’ 3 szklanki bulionu

’ 2 łyżki masła

’ 5 łyżek oleju

’ po 1/2 łyżeczki ostrej i słodkiej papryki

’ pieprz, sól

Pierś kurczaka pokroić w kostkę. Doprawić sol

Pozostało do przeczytania:
60%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności