zdjecie

Schab w sosie koperkowym

Maria Majewska

’ ok. 700 g schabu bez kości

’ 2 łyżki oleju

’ 700 ml bulionu

’ 2 ząbki czosnku

’ marchew, cebula

’ 1/2 szklanki śmietanki 30%

’ po 2 łyżeczki mąki pszennej i ziemniaczanej

’ łyżka posiekanego koperku

Mięso pokroić na grube plastry i rozbić. Rozgrzać olej na patelni, włożyć m

Pozostało do przeczytania:
58%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności