zdjecie

Kotleciki ziemniaczane nadziewane

Maria Majewska

’ 1 kg ugotowanych ziemniaków

’ cebula, jajko

’ 100 g mąki

’ po 3 czubate łyżki posiekanej natki i koperku

’ 100 g tartej bułki

’ sól, czarny pieprz

’ 6 łyżek oleju

’ 300 g pieczarek

’ mała cebula

’ 50 g serka śmietankowego z ziołami

’ po łyżce masła i oleju

Pieczark

Pozostało do przeczytania:
71%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności