zdjecie

Pierś z indyka pieczona w boczku

Maria Majewska

’ 1 kg piersi z indyka

’ 2 łyżki ziół prowansalskich

’ 1/2 łyżeczki czosnku w proszku

’ 2 łyżeczki musztardy

’ 2 łyżeczki soku z cytryny

’ 1-2 łyżki miodu

’ 3-4 łyżki oleju

’ kilka cienkich plasterków wędzonego boczku

’ 150 ml białego wina

’ sól, pieprz

W misce wymiesza

Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności