PIECZONA JAGNIĘCINA

Maria Majewska

» 600 g combra jagnięcego

marynata:
» 7-8 łyżek oliwy z oliwek
» 3 ząbki czosnku
» 4 łyżeczki miodu
» 2 łyżki musztardy
» pół łyżeczki cząbru
» sól, pieprz » oliwa

Dokładnie umyć i osuszyć mięso, oczyścić z błonek i nadmiaru tłuszczu. W misce wymieszać składniki marynaty: oliwę z oliwek,

Pozostało do przeczytania:
74%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności