zdjecie

Gulasz wołowy z grzybami

Maria Majewska

’ 800 g mięsa wołowego na gulasz

’ 400 g passaty pomidorowej

’ 100 g suszonych grzybów

’ 200 ml czerwonego wina

’ 2 cebule

’ 2-3 ząbki czosnku

’ 3 gałązki rozmarynu

’ 2 łyżki koncentratu pomidorowego

’ 100-200 ml bulionu wołowego

’ oliwa z oliwek

’ sól, pieprz

Suszon

Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności