zdjecie

Risotto z serem gorgonzola i gruszką

Maria Majewska

’ 280 g ryżu do risotto

’ 150 g gorgonzoli

’ 1 l bulionu warzywnego

’ duża cebula

’ 2 gruszki

’ 100 ml białego wytrawnego wina

’ 50 g masła + 2 łyżki masła klarowanego

’ 50 g parmezanu

’ 1-2 gałązki tymianku

’ sól, pieprz

Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki masła klarowan

Pozostało do przeczytania:
69%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności