zdjecie

Zupa krem z kapusty włoskiej

Maria Majewska

’ 800 g kapusty włoskiej

’ 1,2 l bulionu warzywnego

’ 2 pory

’ 2 ziemniaki

’ 1-2 ząbki czosnku

’ 1-2 gałązki tymianku

’ 3-4 łyżki oliwy z oliwek

’ szczypta chili

’ sól, pieprz

’ ocet balsamiczny

’ grzanki czosnkowe

Pory oczyścić i pokroić w cienkie plasterki. Kapustę

Pozostało do przeczytania:
68%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności