Ryba w sosie curry ze szpinakiem i z groszkiem

Maria Majewska

’ 800 g filetów z dorsza

’ 200 g groszku

’ 100 g szpinaku

sos curry:

’ 250 ml bulionu warzywnego

’ 250 ml mleczka kokosowego

’ 2 cebule

’ 2 łyżki curry

’ 1/2 łyżeczki imbiru

’ 1/2 łyżeczki kurkumy

’ szczypta ostrej papryki

’ szczypta słodkiej papryki

’ sól, pieprz

Pozostało do przeczytania:
68%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności