Śledzie w sosie pomidorowym

Składniki:

  • 3 śledzie
  • szklanka mleka
  • 1 jabłko
  • pół szklanki przecieru pomidorowego
  • sól
  • cukier
  • pół łyżeczki majeranku
  • oliwa lub olej

Wykonanie:

Śledzie namoczyć, wypłukać, można krótko potrzymać w mleku. Jabłko obrać, pokroić, udusić na oleju, dodać majeranek,

Pozostało do przeczytania:
30%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności