Sos do spaghetti

Składniki:

  • 1 kg pomidorów lub ok. 1 l przecieru pomidorowego
  • 1 cebula
  • 1 marchew
  • 1 pietruszka (może być z natką)
  • 1 mały seler
  • 3-4 łyżki oleju
  • 20 dag mięsa mielonego (wołowe, baranie lub cielęce)
  • sól
  • pieprz
  • pół płaskiej łyżeczki goździków
  • 1 kostka rosołowa
Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności