Rolada z żółtego sera

Składniki:

  • 35 dag żółtego sera
  • 2 jajka
  • 2 serki topione o dowolnym smaku
  • 125 g masła
  • szczypiorek lub zielona pietruszka
  • sól
  • pieprz
  • mielona papryka

 

Wykonanie:

Zagotować 1-1,5 l wody, zestawić z ognia, włożyć pokrojony w plastry ser. Trzymać w wodzie 30 m

Pozostało do przeczytania:
49%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności