Kalafior zapiekany z sosem beszamelowym

Składniki:

kalafior ok. 5 dag masła łyżka mąki szklanka mleka 2 łyżki śmietany jajko łyżka startego żółtego sera tłuszcz do wysmarowania naczynia bułka tarta sól pieprz cukier do smaku

Wykonanie:

Umyty kalafior sparzyć i podgotować w osolonej wodzie, wystudzić i podzielić na różyczki. Półmi

Pozostało do przeczytania:
52%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności