Zupa gulaszowa

Składniki:

50 dag mięsa gulaszowego 2 marchewki seler 5 ziemniaków sól 2 cebule 3 papryki 1 puszka czerwonej fasoli 2 łyżki koncentratu pomidorowego przyprawy: papryka ostra i słodka, kminek

Wykonanie:

Mięso pokroić w drobną kostkę. W garnku zagotować wodę i wrzucić marchewki, selera i ziem

Pozostało do przeczytania:
52%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności