Klopsiki z ryżu i kaszy

Maria Majewska

  • szklanka ugotowanego ryżu
  • szklanka ugotowanej kaszy gryczanej niepalonej
  • 250 g pieczarek
  • cebula, ząbek czosnku
  • duża szczypta kminu rzymskiego
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • 3 łyżki mąki ziemniaczanej
  • sól, pieprz
  • łyżka masła
  • olej do smażenia

Sos:

  • niecała szklan
Pozostało do przeczytania:
72%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności