Pieczone udka kurczaka

Maria Majewska

  • 4 udka kurczaka
  • 2 łyżki musztardy Dijon
  • sok z 1 cytryny
  • 2 łyżeczki papryki słodkiej
  • 4 łyżki oleju
  • 6 małych ziemniaków
  • 4 średnie szalotki
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 garście pomidorków koktajlowych
  • szklanka piwa lub wina
  • po łyżeczce suszonego tymianku i rozmarynu, sól, pieprz
Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności